Jegyvásárlás

Babával a múzeumban! | Ünnep a múzeumban!

Budapest - Magyar Nemzeti Múzeum

Babával a múzeumban!

2023 szeptember-december.

 

2023 őszén folytatódnak a Babával a múzeumban! tárlatvezetések. Szeptembertől továbbra is várjuk az egy évesnél nem idősebb gyermekeket és szüleiket a múzeumba. A programot minden hónap második csütörtökjén tartjuk, kivételt képez a decemberi, ünnepi programunk.

 

A vezetések 10:15-kor indulnak, a múzeum pedig 10:00-kor nyit. Felhívjuk a figyelmüket, hogy hamarabb sajnos nincs lehetőség a belépésre. Az egyes időpontokban egyszerre két turnus indul, mindkettő vezetésen 10 fő vehet részt. Egy felnőtt maximum két gyermekkel tud részt venni a programon. A Babával a múzeumban! vezetések regisztrációkötelesek, amelyre a jegyvásárlással tudnak regisztrálni.

Javasoljuk az előre köthető babahordozó vagy kendő használatát. Amennyiben babakocsival érkeznek, kérjük szépen, ezt előre jelezzék! Az akadálymentesített bejárat a Bródy Sándor utca felőli portán található. A megváltott jeggyel a program után az állandó kiállításaink egésze látogatható, továbbá lehetőségük van a múzeum megújult tereiben megpihenni, a Múzeum Caféban, és a Múzeum Shopban. A pelenkázó helyiség megközelítéséhez kérjék kollégáink segítségét!

 

Jegyár: 3000 Ft/fő.

Létszám: max 10 fő (felnőtt) vezetésenként + max. 2 gyermek/felnőtt

További információ: www.mnm.hu és tarlatv@mnm.hu.

 

Időpontok 2023. szeptember-december között

Ünnepi program, kivételesen péntek!

December 15., 10:15 és 15:00.

 

Ünnep a múzeumban! - élő múzeum

Decemberben a múzeum is felölti ünnepi arcát. December az interaktív tárlatvezetés során az ünnepek kerülnek a központba. Visszarepülünk 18-19. századi Magyarországra, hogy megismerjük, hogyan ünnepelték akkor a családok. A programot egy rövid adventi meglepetéssel zárjuk!

1.Időpont választás

2023. december 11. - 2023. december 17.

hétfő 11
kedd 12
szerda 13
csütörtök 14
péntek 15
szombat 16
vasárnap 17
Nincs kiválasztott időpont

Összesen: 0 Ft

Kosárba