Jegyvásárlás

Babával a múzeumban! I Női sorsok, férfi sorsok

Budapest - Magyar Nemzeti Múzeum

Babával a múzeumban!

2023 szeptember-december.

 

2023 őszén folytatódnak a Babával a múzeumban! tárlatvezetések. Szeptembertől továbbra is várjuk az egy évesnél nem idősebb gyermekeket és szüleiket a múzeumba. A programot minden hónap második csütörtökjén tartjuk, kivételt képez a decemberi, ünnepi programunk.

 

A vezetések 10:15-kor indulnak, a múzeum pedig 10:00-kor nyit. Felhívjuk a figyelmüket, hogy hamarabb sajnos nincs lehetőség a belépésre. Az egyes időpontokban egyszerre két turnus indul, mindkettő vezetésen 10 fő vehet részt. Egy felnőtt maximum két gyermekkel tud részt venni a programon. A Babával a múzeumban! vezetések regisztrációkötelesek, amelyre a jegyvásárlással tudnak regisztrálni.

Javasoljuk az előre köthető babahordozó vagy kendő használatát. Amennyiben babakocsival érkeznek, kérjük szépen, ezt előre jelezzék! Az akadálymentesített bejárat a Bródy Sándor utca felőli portán található. A megváltott jeggyel a program után az állandó kiállításaink egésze látogatható, továbbá lehetőségük van a múzeum megújult tereiben megpihenni, a Múzeum Caféban, és a Múzeum Shopban. A pelenkázó helyiség megközelítéséhez kérjék kollégáink segítségét!

 

Jegyár: 3000 Ft/fő.

Létszám: max 10 fő (felnőtt) vezetésenként + max. 2 gyermek/felnőtt

További információ: www.mnm.hu és tarlatv@mnm.hu.

 

November 9., 10:15.

Női sorsok, férfi sorsok

Novemberben izgalmas, híres, vagy hírhedt történelmi alakokkal ismerkedünk, elsősorban a 16. és 17. századból szemezgetünk. Milyen volt egy anya vagy egy apa több száz évvel ezelőtt? Hogyan és mikor házasodtak a fiatalok? Mi számított botránynak, mit jelentett akkor a romantikus gesztus? A múzeum ősgalériájában található festmények alakjait hívjuk segítségül novemberi alkalmunkon.

1.Időpont választás

2023. november 06. - 2023. november 12.

hétfő 06
kedd 07
szerda 08
csütörtök 09
péntek 10
szombat 11
vasárnap 12
Nincs kiválasztott időpont

Összesen: 0 Ft

Kosárba