Jegyvásárlás

Babával a múzeumban! I Pannónia fénye - a Seuso kincs

Budapest - Magyar Nemzeti Múzeum

Babával a múzeumban!

2023 szeptember-december.

 

2023 őszén folytatódnak a Babával a múzeumban! tárlatvezetések. Szeptembertől továbbra is várjuk az egy évesnél nem idősebb gyermekeket és szüleiket a múzeumba. A programot minden hónap második csütörtökjén tartjuk, kivételt képez a decemberi, ünnepi programunk.

 

A vezetések 10:15-kor indulnak, a múzeum pedig 10:00-kor nyit. Felhívjuk a figyelmüket, hogy hamarabb sajnos nincs lehetőség a belépésre. Az egyes időpontokban egyszerre két turnus indul, mindkettő vezetésen 10 fő vehet részt. Egy felnőtt maximum két gyermekkel tud részt venni a programon. A Babával a múzeumban! vezetések regisztrációkötelesek, amelyre a jegyvásárlással tudnak regisztrálni.

 

Javasoljuk az előre köthető babahordozó vagy kendő használatát. A programokon ingyenesen kipróbálható és használható babahordozókat biztosít a látogatóknak az ema design. > https://www.emababy.com/ <

 

Amennyiben babakocsival érkeznek, kérjük szépen, ezt előre jelezzék! Az akadálymentesített bejárat a Bródy Sándor utca felőli portán található.

 

A megváltott jeggyel a program után az állandó kiállításaink egésze látogatható, továbbá lehetőségük van a múzeum megújult tereiben megpihenni, a Múzeum Caféban, és a Múzeum Shopban. A pelenkázó helyiség megközelítéséhez kérjék kollégáink segítségét!

 

Jegyár: 3000 Ft/fő.

Létszám: max 10 fő (felnőtt) vezetésenként + max. 2 gyermek/felnőtt

További információ: www.mnm.hu és tarlatv@mnm.hu.

 

 Október 12., 10:15.

 Pannonia fénye – a Seuso-kincs

Ismerje meg a késő római elit mindennapjait a világszinten páratlan Seuso-kincsen keresztül. A 14 részből álló ezüst kincslelet darabjai lélegzetelállító ötvösmunkák, amelyek mítoszokról, hősökről, háborúkról, és a korszak mindennapjairól mesélnek. A Seuso-kincs káprázatos varázsa a pannoniai elit pazarló és fényűző luxusát tárja elénk, amely már mindenki számára elérhető a Magyar Nemzeti Múzeumban.

 

1.Időpont választás

2023. október 09. - 2023. október 15.

hétfő 09
kedd 10
szerda 11
csütörtök 12
péntek 13
szombat 14
vasárnap 15
Nincs kiválasztott időpont

Összesen: 0 Ft

Kosárba